ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
                                                                       
Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στα γνωστικά αντικείμενα που περιγράφονται στη παρούσα πρόσκληση.
Το πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών του Τμήματος ΗΜΜΥ οργανώνεται και λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4485/2017 και του Κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος (Αριθμός ΦΕΚ 4095/τ. Β/8-10-2019) και αποσκοπεί στην προαγωγή της πρωτότυπης επιστημονικής έρευνας και οδηγεί στην απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος, το οποίο πιστοποιεί την εκπόνηση πρωτότυπης επιστημονικής έρευνας και την ουσιαστική συνεισφορά του/της κατόχου του στην εξέλιξη της γνώσης.
Υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλουν όσες/οι ενδιαφέρονται να εκπονήσουν διδακτορική διατριβή στα ερευνητικά ενδιαφέροντα (κάθε ένα μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερες από μία διατριβές) που αναφέρονται στην προκήρυξη.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020
Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση https://www.ece.uop.gr/announcement/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-tin-ekponisi-didaktoriki-diatrivis/

 

         

         

  

 μοδιπ3       DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia         εντυπα      επιτροπή
             
        

 

 

 

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες