ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
     

ERASMUS+: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ (ΣΠΟΥΔΕΣ/ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ) -   ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔ. ΈΤΟΥΣ 2018/19

Πληροφορίες

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΆΣΚΗΣΗ-ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2017/18

Στο πλαίσιο του Προγράμματος ERASMUS+ και προκειμένου να αξιοποιηθεί διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπο δίνεται η δυνατότητα σε φοιτητές όλων των κύκλων σπουδών (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες) των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, να πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση στο εξωτερικό (ελάχιστη διάρκεια 2 μήνες) και με πλήρη αναγνώριση για το χρονικό διάστημα του έργου τους.

Ο προγραμματισμός αφορά σε μετακινήσεις που θα ξεκινήσουν το ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ του Aκαδημαϊκού Έτους 2017/18 (και κατά τη θερινή περίοδο) και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και 30.09.2018. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και:

  • οι φοιτητές που μετακινήθηκαν για σπουδές ή πρακτική άσκηση κατά το πρόγραμμα Δια Βίου Μάθηση Erasmus (ωστόσο η περίοδος μετακίνησής τους θα πρέπει να συνυπολογίζεται στο ανώτατο όριο μετακίνησης των 12 μηνών. Το ίδιο ισχύει και για τους zero grant φοιτητές).
  • οι πρόσφατοι απόφοιτοι στο πρώτο έτος της αποφοίτησής τους με την προϋπόθεση να έχει εγκριθεί η αίτησή τους την οποία θα έχουν υποβάλει όσο είναι φοιτητές στο τελευταίο έτος και να έχει οριστικοποιηθεί η αποδοχή τους από τον φορέα υποδοχής όσο διατηρούν τη φοιτητική ιδιότητα.

Ανακοίνωση

Αίτηση

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ για το ακαδημαϊκό έτος 2017/18 δίνεται η δυνατότητα σε Μέλη του Διδακτικού και Διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου μας να μετακινηθούν για Επιμόρφωση σε:

Α. Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης που έχει λάβει τον Πανεπιστημιακό Χάρτη Erasmus (ECHE) με το οποίο υπάρχει Διμερής Συμφωνία κινητικότητας προσωπικού για Επιμόρφωση ή

Β. Δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα που δραστηριοποιείται στην αγορά εργασίας ή στους τομείς της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της νεολαίας. Π.χ.:

  • δημόσια ή ιδιωτική, μικρή ή μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση (συμπεριλαμβανομένων κοινωνικών επιχορηγήσεων)
  • δημόσιο φορέα τοπικού, περιφερειακού ή εθνικού επιπέδου
  • κοινωνικό εταίρο ή άλλο εκπρόσωπο του εργασιακού χώρου, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών επιμελητηρίων, επαγγελματικών/βιοτεχνικών ενώσεων και συνδικαλιστικών οργανώσεων
  • ερευνητικό ινστιτούτο
  • ίδρυμα
  • σχολείο/ινστιτούτο/εκπαιδευτικό κέντρο (οποιασδήποτε βαθμίδας, από την προσχολική έως τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένων κέντρων επαγγελματικής εκπαίδευσης και εκπαίδευσης ενηλίκων)
  • μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ένωση, ΜΚΟ
  • φορέα που παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής καθοδήγησης, συμβουλευτικής και πληροφόρησης

Η επιλέξιμη δραστηριότητα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2018. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια της μετακίνησης και την παροχή επιχορήγησης παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας:

http://www.uop.gr/erasmus/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=29

Ανακοίνωση

Αίτηση

 

         

     erasmus3

         

  

 μοδιπ3       DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia         εντυπα      επιτροπή
             
        

 

 

 

Copyright © 2018. Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Διεύθυνση Πληροφορικής

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες