ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
                                                                       

ERASMUS+: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ (ΣΠΟΥΔΕΣ/ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ) -   ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔ. ΈΤΟΥΣ 2018/19

Πληροφορίες

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΆΣΚΗΣΗ-ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2017/18

Στο πλαίσιο του Προγράμματος ERASMUS+ και προκειμένου να αξιοποιηθεί διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπο δίνεται η δυνατότητα σε φοιτητές όλων των κύκλων σπουδών (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες) των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, να πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση στο εξωτερικό (ελάχιστη διάρκεια 2 μήνες) και με πλήρη αναγνώριση για το χρονικό διάστημα του έργου τους.

Ο προγραμματισμός αφορά σε μετακινήσεις που θα ξεκινήσουν το ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ του Aκαδημαϊκού Έτους 2017/18 (και κατά τη θερινή περίοδο) και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και 30.09.2018. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και:

  • οι φοιτητές που μετακινήθηκαν για σπουδές ή πρακτική άσκηση κατά το πρόγραμμα Δια Βίου Μάθηση Erasmus (ωστόσο η περίοδος μετακίνησής τους θα πρέπει να συνυπολογίζεται στο ανώτατο όριο μετακίνησης των 12 μηνών. Το ίδιο ισχύει και για τους zero grant φοιτητές).
  • οι πρόσφατοι απόφοιτοι στο πρώτο έτος της αποφοίτησής τους με την προϋπόθεση να έχει εγκριθεί η αίτησή τους την οποία θα έχουν υποβάλει όσο είναι φοιτητές στο τελευταίο έτος και να έχει οριστικοποιηθεί η αποδοχή τους από τον φορέα υποδοχής όσο διατηρούν τη φοιτητική ιδιότητα.

Ανακοίνωση

Αίτηση

 

         

     erasmus3

         

  

 μοδιπ3       DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia         εντυπα      επιτροπή
             
        

 

 

 

Copyright © 2018. Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Διεύθυνση Πληροφορικής

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες