ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
                                                                       

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΆΣΚΗΣΗ ERASMUS+: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΌΜΙΛΟ ΠΡΑΚΤΙΚΉΣ ΆΣΚΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΆΣΚΗΣΗ ERASMUS (EAΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔ. ΈΤΟΥΣ 2022/23).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 31.10 – 21.11.2022.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΙΤΗΣΗ

H Εθνική Μονάδα Erasmus+ ΙΚΥ σας καλεί να λάβετε μέρος στον Μαραθώνιο της Αθήνας, στην ειδική διαδρομή των 5 χιλιομέτρων,

στο πλαίσιο της επετείου εορτασμού των 35 χρόνων Erasmus+ και του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας.

Πότε διοργανώνεται

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022.

Ποιοι μπορείτε να πάρετε μέρος

Μπορείτε να πάρετε μέρος στον αγώνα ενήλικα άτομα, καθώς και ανήλικα που έχουν γεννηθεί έως και το 2010, με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων/κηδεμόνων τους.

Θα δοθούν 28 θέσεις για άτομα που έχουν λάβει μέρος στο Πρόγραμμα Erasmus+ από τους τομείς Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Σχολική Εκπαίδευση, Επαγγελματική Εκπαίδευση, Ανώτατη Εκπαίδευση, Εκπαίδευση Ενηλίκων). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάλυψη εξόδων

Τα έξοδα συμμετοχής (εγγραφή) στον Μαραθώνιο της Αθήνας θα καλυφθούν από το ΙΚΥ. Σημειώνεται ότι ΔΕΝ καλύπτονται έξοδα μετακίνησης/διαμονής για συμμετέχοντες εκτός Αθηνών.

Πώς παίρνετε μέρος

Για να πάρετε μέρος στον αγώνα, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής ανάλογα με τον τομέα του Προγράμματος στο οποίο έχετε λάβει μέρος έως την 9 Σεπτεμβρίου 2022.

Φόρμα συμμετοχής:

·         Εθνικής Μονάδας Συντονισμού ΙΚΥ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισηςhttps://forms.gle/CupCjfDUBzWDwHFr6

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 
    SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες