ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
                                                                       

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Οι προγραμματισμένες συνεντεύξεις για το Πρόγραμμα  Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Οργάνωση & Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών & Επιχειρήσεων»   θα διεξαχθούν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών (  Ισόγειο -Κτίριο Β), βάσει του προγράμματος που παρουσιάζεται παρακάτω.

Διευκρινίζεται ότι η ημέρα και η ώρα συνέντευξης είναι καθορισμένη και δεν μπορεί να αναβληθεί. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επιθυμητή ώρα προσέλευσης 30 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα συνέντευξης.

Πληροφορίες mapm.uop.gr

Το Τμήμα Οργάνωσης  και διαχείρισης αθλητισμού  ανακοινώνει ότι παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το ΠΜΣ «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» έως τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΠΜΣ

http://pmssm.uop.gr/index.php/candidates/invitation

Το Τμήμα Οργάνωσης  και διαχείρισης αθλητισμού  ανακοινώνει ότι παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το ΠΜΣ «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» έως τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων ανακοινώνει ότι παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το ΠΜΣ «Παγκόσμιες Προκλήσεις και Συστήματα Αναλύσεων» έως τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018.

Αναλυτικές πληροφορίες: https://pedis.uop.gr/?page_id=10109

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων ανακοινώνει ότι παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το ΠΜΣ «Mediterranean Studies» έως τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018.

Αναλυτικές πληροφορίες: https://pedis.uop.gr/?page_id=1353

 

         

         

  

 μοδιπ3       DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia         εντυπα      επιτροπή
             
        

 

 

 

Copyright © 2018. Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Διεύθυνση Πληροφορικής

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες