ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
                                                                       

Αυτή την Παρασκευή στις 17.00 διοργανώνουμε ένα δωρεάν event στο χώρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης  του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Χώρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών), όπου θα μιλήσουμε για το πως μπορείς να εξελίξεις δεξιότητες και να γνωρίσεις εργαλεία που υπάρχουν διαθέσιμα για να αποκτήσεις το πιο περιζήτητο #skill του 21ου αιώνα - την επιχειρηματική σκέψη!

Θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις:

•  πώς νέοι επιχειρηματίες ξεκίνησαν τις δικές τους τεχνολογικές εταιρίες
•  τα μυστικά για να εντοπίζουν τα στοιχεία της αγοράς που αφορά η ιδέα τους
•  τα εργαλεία που χρειάζονται για την ανάπτυξη ενός αρχικού πρωτοτύπου, ενός mobile app χωρίς γνώσεις προγραμματισμού

Στο τέλος κάθε session θα υπάρχει και Q&A για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Το event είναι δωρεάν και το διοργανώνουμε στα πλαίσια του 'From Idea to Launch του Brainfactory', του πρώτου αποκλειστικά online προγράμματος για ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων στην Ελλάδα. 

Για δήλωση συμμετοχής μπορείτε απευθυνθείτε στον Εκπρόσωπο των Φοιτητών Προκόπο Γιώργο μέσω τηλεφώνου στον αριθμό 6978450166 ή mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε περιμένουμε!

Στα πλαίσια δια-πανεπιστημιακής συνεργασίας, ο υπ. διδάκτωρ του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Δημήτρης Στεργίου, επικεφαλής της Ομάδας Γεωοικονομίας του Πολέμου (War Geoeconomics) του Τομέα Αμυντικών Θεμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων (Ι.ΔΙ.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου, προσκαλεί  -- σε εθελοντική βάση και για περίοδο 9 μηνών -- δόκιμους ερευνητές για συμμετοχή στην ερευνητική δραστηριότητα της ομάδας. Η πρόσκληση απευθύνεται σε τελειόφοιτους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές. 

  Οι δόκιμοι ερευνητές εφόσον επιλεγούν,θα ασχοληθούν υπό την εποπτεία του επικεφαλής της Ομάδας με την παρακολούθηση, τεκμηρίωση και ανάλυση εξελίξεων, την έκδοση ενημερωτικών δελτίων, την επιμέλεια των ιστοσελίδων του Ινστιτούτου, τη σύνταξη συλλογικής ακαδημαικής εργασίας καθώς την προετοιμασία της σχετικής θεματολογίας στο επόμενο Συνέδριο Ελληνικής Υψηλής Στρατηγικής.

Λοιπές λεπτομέρειες και δηλώσεις συμμετοχής στο http://www.idis.gr/?p=4091

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε  με τον κο Στεργίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
 

 

 

WorldData UOP 

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες