ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
                                                                       

Στα πλαίσια δια-πανεπιστημιακής συνεργασίας, ο υπ. διδάκτωρ του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Δημήτρης Στεργίου, επικεφαλής της Ομάδας Γεωοικονομίας του Πολέμου (War Geoeconomics) του Τομέα Αμυντικών Θεμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων (Ι.ΔΙ.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου, προσκαλεί  -- σε εθελοντική βάση και για περίοδο 9 μηνών -- δόκιμους ερευνητές για συμμετοχή στην ερευνητική δραστηριότητα της ομάδας. Η πρόσκληση απευθύνεται σε τελειόφοιτους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές. 

  Οι δόκιμοι ερευνητές εφόσον επιλεγούν,θα ασχοληθούν υπό την εποπτεία του επικεφαλής της Ομάδας με την παρακολούθηση, τεκμηρίωση και ανάλυση εξελίξεων, την έκδοση ενημερωτικών δελτίων, την επιμέλεια των ιστοσελίδων του Ινστιτούτου, τη σύνταξη συλλογικής ακαδημαικής εργασίας καθώς την προετοιμασία της σχετικής θεματολογίας στο επόμενο Συνέδριο Ελληνικής Υψηλής Στρατηγικής.

Λοιπές λεπτομέρειες και δηλώσεις συμμετοχής στο http://www.idis.gr/?p=4091

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε  με τον κο Στεργίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 

 logo eunice

EUNICE - ΠΑΠΕΛ

  SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες