ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
                                                                       

Αγγελία Θέσης Εργασίας

Η TRYGONS ΑΕ (www.trygons-tech.com) ανερχόμενη εξαγωγική κατασκευαστική εταιρεία στον κλάδο των ενισχυμένων πλαστικών (composites) με έδρα στο Βιο. Πα. Κερατέας, ζητά να προσλάβει:

Υπάλληλο για το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης με αρμοδιότητες την οργάνωση της παραγωγής, τον προγραμματισμό ρομπότ και κατεργασία CAM/CNC, και τον σχεδιασμό προϊόντων.

Προδιαγραφές:

Επιθυμητό πτυχίο ΤΕΙ ή ΑΕΙ. Απαραίτητη η εξοικείωση με 3D σχεδιαστικά προγράμματα, η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, και η άριστη χρήση Η/Υ. Θα προτιμηθεί κάτοικος Μεσογείων (λόγω τοποθεσίας).

Η εταιρεία προσφέρει:

Πλήρη απασχόληση και ασφαλιστική κάλυψη, συνεχή εκπαίδευση, καθώς και προοπτικές προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Επικοινωνία:

     Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, με πρόσφατη φωτογραφία, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..         

Με εκτίμηση,

Κοζέλ Γουίλλιαμς

 

Kozell Williams MSc l Communications Manager l TRYGONS S.A.

Mob: +306973226649 l Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Address: Keratea Industrial Park l Area 1053 l 19001 Keratea l Athens l Greece

VAT: EL998537832 l D & B D-U-N-S Number: 50-329-9975

Website: www.trygons-tech.com

 

         

         

  

 μοδιπ3       DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia         εντυπα      επιτροπή
             
        

 

 

 

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες