ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας

Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας

Το Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας είναι ένα νέο Τμήμα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου το οποίο ανήκει στη Σχολή Επιστημών Υγείας.

H Έδρα του Τμήματος είναι στην περιοχή του Αντικαλάμου στην Καλαμάτα και η έναρξη λειτουργίας του το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Αποστολή του Τμήματος είναι η δημιουργία νέων επιστημόνων κατάλληλα εκπαιδευμένων σε αντικείμενα που σχετίζονται με τη Διατροφή και τις Διαιτητικές ανάγκες ειδικών ομάδων πληθυσμού, μεμονωμένων ατόμων με ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες αλλά και τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών του πληθυσμού γενικότερα.

Για την επίτευξη των στόχων του η εκπαίδευση στο Τμήμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων όπως της Διατροφής, της επιστήμης των Τροφίμων, της Βιοχημείας, της Μοριακής Βιολογίας, της Φυσιολογίας και του Μεταβολισμού της Παθοφυσιολογίας κλπ, συνδυάζοντας θεωρητική διδασκαλία με εργαστηριακή και πρακτική άσκηση. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος στην πρακτική-κλινική άσκηση των φοιτητών.

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

(03-03-2020) ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ου Εξαμήνου 3/3/2020

(11-03-2020) Διαδικασία, ελέγχου, επικαιροποίησης και κοινοποίησης των ονομαστικών καταστάσεων των δικαιούχων φοιτητών σίτισης ανά μήνα

eclass Πανεπιστημίου Πελοποννήσου : ECLASS.UOP.GR

 

Προσωρινός Πρόεδρος Τμήματος
Ιωάννης Καπόλος, Καθηγητής

Γραμματέας Τμήματος
Ελένη Ζησιμοπούλου

Διεύθυνση
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας
Αντικάλαμος
T.K.: 24100 Καλαμάτα
Τ: +30 27210 45126
F: +30 27210 45200

Date

30 Μαΐου 2019

Tags

Τμήματα, Καλαμάτα

 

         

         

  

 μοδιπ3       DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia         εντυπα      επιτροπή
             
        

 

 

 

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες