ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
                                                                       

Ο Κόμβος Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει τον 1ο Διαγωνισμό Καινοτομίας “Green Ideathon.

Το Green Ideathon αφορά στην ανάδειξη πράσινων καινοτόμων ιδεών και πρώιμων επιχειρηματικών σχεδίων σε θέματα Αγροδιατροφής και Ενέργειας. Η υποβολή των προτάσεων για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό ξεκινά στις 24 Μαΐου 2023 και ολοκληρώνεται τη Κυριακή 2 Ιουλίου 2023.

Στα απαιτούμενα πεδία για την έγκυρη υποβολή των προτάσεων βρίσκεται μία σύντομη περιγραφή της ιδέας, η ανάγκη στην αγορά από την οποία προέκυψε, το οφέλη της ιδέας καθώς και τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. 

Για τη συμμετοχή σας στον Διαγωνισμό μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα υποβολής που θα βρείτε εδώ (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4JN0NSQYrmhbdrMyKcE0fCzmMrXcUWJHtqbUG3sMVwXla7w/viewform?usp=sf_link )

Την αναλυτική πρόσκληση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τους όρους συμμετοχής του Διαγωνισμού μπορείτε να τους διαβάσετε εδώ.

 

GREEN IDEATHON INVITATION 1

Διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το 11ο Sparta All Star Game 2023

DKR60365

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 11ο Sparta All Star Game στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Σπάρτης, την Τετάρτη 17/05/2023, μεταξύ των επιλέκτων του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και των επίλεκτων Σπάρτης.

Για μια ακόμη φορά γιόρτασε ο Αθλητισμός, ενώ τιμήθηκε το «Ευ αγωνίζεσθαι». Το 11ο Sparta All Star Game αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία, με τους φίλους του αθλητισμού και ειδικότερα αυτούς της καλαθοσφαίρισης να γεμίζουν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της Σπάρτης και τους φοιτητές να αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά ότι είναι η ελπίδα και το μέλλον του αθλητισμού, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του και ο κ. Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Το 11ο Sparta All Star Game πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο στο πλαίσιο του μαθήματος «Οργάνωση Επαγγελματικού Αθλητισμού» από τους φοιτητές του 3ου έτους του Τ.Ο.Δ.Α. και την επιστημονική καθοδήγηση του Καθηγητή κ. Παναγιώτη Αλεξόπουλου και του Υπ. Διδάκτορος του Τμήματος κ. Δημητρίου Κοθρούλα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φοιτητών και το Ακαδημαϊκό Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής  (iSportManagement Lab).

Για την ιστορία, το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 89-84 υπέρ των επιλέκτων του ΤΟΔΑ, ενώ τον τίτλο του MVP του αγώνα κατέκτησε ο Γεώργιος Καλλιανιώτης από την ομάδα των νικητών.

Τιμήθηκαν οι κάτωθι:

 • Το Τ. Μέλος Δ.Σ. της ΕΟΚ κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος
 • Η Δημοσιογράφος κ. Ζέτα Θεοδωρακοπούλου
 • Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιος Κατσής
 • Ο Εμβληματικός Αρχηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Φραγκίσκος Αλβέρτης

Χαιρετισμό απηύθυναν οι κάτωθι:

 • Ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης & Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Γεώργιος Κυπραίος
 • Ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας
 • Ο Yπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Νεοκλής Κρητικός
 • Ο Yπ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταύρος Αραχωβίτης
 • Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρος Κόκκαλης
 • Ο Υπ. Διδάκτωρ του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού & Project Manager του «Sparta All Star Game”, κ. Δημήτριος Κοθρούλας

Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στους κάτωθι:

 • Τους Αθλητές που αγωνίστηκαν
 • Τους φοιτητές του 3ου έτους του ΤΟΔΑ
 • Τον Φοιτητικό Σύλλογο του ΤΟΔΑ
 • Όλους τους τοπικούς φορείς
 • Όλους τους συντελεστές που βοήθησαν, προκειμένου να διεξαχθεί το 11th Sparta All Star Game
 • Του επιστημονικούς υπευθύνους του Ακαδημαϊκού Εργαστηρίου “iSportΜanagement Lab”
 • Όλους τους χορηγούς του event
 • Το LaconiaTv 

Ραντεβού στο 12ο Sparta All Star Game!

 

 700x450 crop 90 dkr68303.3 700x450 crop 90 dkr69888 

700x450 crop 90 dkr68241.4

alvertisΣτις 17 Μαΐου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, ο Σύλλογος φοιτητών του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (Τ.Ο.Δ.Α.) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με τους φοιτητές του 3ου έτους του μαθήματος ‘Οργάνωση Επαγγελματικού Αθλητισμού’ και το ακαδημαϊκό εργαστήριο ΙsportmanagementLab διοργανώνουν φιλικό αγώνα Μπάσκετ, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Σπαρτιατών, οδό Βρασίδου 54, μεταξύ Επίλεκτων παικτών της Λακωνίας και φοιτητών του Τ.Ο.Δ.Α.

Θα παραβρεθούν ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού Φραγκίσκος Αλβέρτης και η αθλητικογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου ως επίτιμοι καλεσμένοι.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί για 11η συνεχή χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης. Σκοπός της αθλητικής διοργάνωσης είναι η απόκτηση εμπειρίας σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά και η διασύνδεση του Πανεπιστημίου με την τοπική κοινωνία.

thumbnail FINAL POSTER

Θα ήταν τιμή μας να υποστηρίξετε την προσπάθεια των φοιτητών για την διεξαγωγή της αθλητικής εκδήλωσης που γίνεται για ενδέκατη φορά στην πόλη της Σπάρτης.

Είσοδος Ελεύθερη!

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 
    SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες