ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
                                                                       
Την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον Κόμβο Αντικαλάμου Μεσσηνίας, το 1ο Φοιτητικό Συνέδριο του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τίτλο «Εξελίξεις και προοπτικές απασχόλησης στο Διεθνοποιημένο χρηματοοικονομικό περιβάλλον». Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες ακαδημαϊκών τόσο από το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής όσο και από καθηγητές άλλων τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες και κατευθύνσεις για τις ακαδημαϊκές προοπτικές (μεταπτυχιακές – διδακτορικές σπουδές) και την ερευνητική δραστηριότητα που μπορούν να αναπτύξουν. Παράλληλα παρουσιάστηκαν επιστημονικές έρευνες και εργασίες από υποψήφιους διδάκτορες, μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Τέλος οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ομιλίες και να επικοινωνήσουν με στελέχη της αγοράς και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις αλλά και τις προοπτικές απασχόλησης μετά την αποφοίτησή τους, παραδίδοντας τα βιογραφικά τους για εκπόνηση πρακτικής άσκησης ή εργασιακή απασχόληση. Στο συνέδριο συμμετείχαν το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, το PMI Greece Chapter, η PwC και η Imerys.

* Η δράση χρηματοδοτήθηκε στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από τον ΕΛΚΕ έργου με τίτλο: «Χρηματοδότηση Τμημάτων για ενίσχυση της έρευνας – Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής» και Κ.Ε. 40003

1stFS 1

1stFS 2

1stFS 3

1stFS 4

1stFS 5

1stFS 6

1stFS 7

1stFS 8

1stFS 9

1stFS 10 1

1stFS 11 1

1stFS 12 1

1stFS 13 1

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, της Σχολής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τα ΠΜΣ “Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική” και “Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση και στο Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό για Στελέχη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα” σας προσκαλούν στο 1ο Φοιτητικό Συνέδριο του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με τίτλο “Εξελίξεις και προοπτικές απασχόλησης στο Διεθνοποιημένο χρηματοοικονομικό περιβάλλον”, το οποίο θα διεξαχθεί δια ζώσης την Τρίτη 07 Ιουνίου 2022 και ώρα 09:30 – 17:30 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον Κόμβο Αντικαλάμου, Καλαμάτα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στο site: http://fs.accfin.uop.gr/

Στα πλαίσια του workshop οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους του Ανθρωπίνου Δυναμικού των Εταιρειών και να παραδώσουν το βιογραφικό τους για Πρακτική Άσκηση ή/και Εργασιακή Απασχόληση.

 Κατόπιν αίτησης των ενδιαφερόμενων φοιτητών θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής μετά την πραγματοποίηση του συνεδρίου.

Αφίσα

Πρόγραμμα

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, της Σχολής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σας προσκαλεί την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, 11:00-12:00 στο αμφιθέατρο Δ0-05, στην παρουσίαση του Chartered Financial Analysts (CFA) Programme από τον Δρ. Νικόλαο Καγκαράκη, Relationship Manager, Shipping Division, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και μέλος του University Relationship Committee της CFA Society Greece. 

Στην εισήγηση του ο Δρ. Καγκαράκης θα παρουσιάσει το πιστοποιητικό του CFA, τη διαδικασία απόκτησης του, τη δια βίου μάθηση και τις επαγγελματικές προοπτικές που δημιουργεί για την επαγγελματική απασχόληση στους κατόχους του. 

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 

 logo eunice

EUNICE - ΠΑΠΕΛ

  SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες