ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
                                                                       

Αγαπητοί,

Το Orange Grove στην Πάτρα ανακοινώνει το 7Ο AGRI-FOOD MASTERCLASS, το ετήσιο τριήμερο workshop αγρο-επιχειρηματικότητας, που  διοργανώνει η ΟΛΛΑΝΔΙΚΉ ΠΡΕΣΒΕΊΑ σε συνεργασία με το ORANGE GROVE, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 15-17 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ ΣΤΗΝ ΠΆΤΡΑ.

Επιχειρηματικές / ερευνητικές ιδέες, startups και νέες καινοτόμες ΜΜΕ, που δραστηριοποιούνται στον αγρο-διατροφικό τομέα, στην αγρο/βιο-τεχνολογία, στον αγρο-τουρισμό ή σε συναφείς τομείς προσκαλούνται να υποβάλουν ΑΊΤΗΣΗΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΈΩΣ ΤΙΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ. Το τριήμερο Masterclass έχει ως στόχο να ενισχύσει πρωτοβουλίες και να βοηθήσει startups / καινοτόμες ΜΜΕ στο χώρο της αγρο-επιχειρηματικότητας να αναπτύξουν περαιτέρω τις
επιχειρηματικές τους δεξιότητες και το επιχειρηματικό τους μοντέλο εφαρμόζοντας startup μεθοδολογίες, καθώς και να δικτυωθούν και να διερευνήσουν τις δυνατότητες δραστηριοποίησής τους στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά. Το Masterclass θα υλοποιηθεί από το CENTRE FOR VALUE CREATION ΤΟΥ WAGENINGEN UNIVERSITY AND RESEARCH [1] (CVC-WUR), στην Ολλανδία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Agri-Food Masterclass μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου και στο  www.orangegrovepatras.biz [2].

Θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις στα παρακάτω τηλέφωνα ή απαντώντας στο  παρόν email.

Για αιτήσεις πατήστε εδώ:
https://forms.gle/B26ds64h9FPfKMwa6 [3]

Με εκτίμηση,

Αλεξάνδρα Σαρμά

Links:
------
[1] https://www.wur.nl/en/Value-Creation-Cooperation.htm
[2] http://www.orangegrovepatras.biz
[3] https://forms.gle/B26ds64h9FPfKMwa6?fbclid=IwAR2caHfYhH3jP0adWURy8f90qsvWudm4GSqOk9Tb3DuQwB4MXxu0oUDEEHE

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
 

 

 

WorldData UOP 

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες