ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
                                                                       

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Ηλείας συνήψαν Προγραμματική Συμφωνία για την επόμενη πενταετία.

 
  Ως κεντρικός πυρήνας της προγραμματικής συμφωνίας ορίζεται η οργανωμένη προσέγγιση και διασύνδεση της Επιχειρηματικής Κοινότητας με την παραγωγή και την διαχείριση της τεχνογνωσίας. Το πλαίσιο συνεργασίας εξειδικεύει τους προγραμματικούς άξονες αυτής. Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία των δύο φορέων θα περιλαμβάνει δράσεις εκπαίδευσης και κατάρτισης, ερευνητικές πρωτοβουλίες, αλλά και ενέργειες που σχετίζονται με την ανάπτυξη της ευρύτερης Περιφέρειας Πελοποννήσου.  

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώνει την έναρξη 2 νέων προγραμμάτων που είναι ειδικά διαμορφωμένα για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα οποία είναι  εξ’ ολοκλήρου με ασύγχρονη εκπαίδευση. Μετά την περάτωση όλων αυτών των προγραμμάτων έχει σχεδιαστεί ειδικό συνέδριο στο οποίο όλοι οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να πάρουν μέρος ως εισηγητές και θα εκδοθούν πρακτικά (βεβαίωση συγγραφικού έργου)

Πρόγραμμα: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Έναρξη: 23 Ιανουαρίου  2023 - Συνολική διάρκεια: 330 ωρών (24 εβδομάδες)

Πληροφορίες : https://det-kedivim.uop.gr/rolos-apotelesmatikou-dieythinti/

Πρόγραμμα : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ (MANAGEMENT) ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑ (LEADERSHIP) ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έναρξη: 23 Ιανουαρίου  2023 - Συνολική διάρκεια: 350 ωρών (28 εβδομάδες)

Πληροφορίες : https://det-kedivim.uop.gr/management/

 LEADERSHIP ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Με ιδιαίτερη τιμή

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος

Αθανάσιος Γ. Αναστασίου

Αναπληρωτής Καθηγητής

Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

E-mail:athanastas@uop.gr
Website: http://es.uop.gr/anastasiou/en/

Στην πρώτη Γενική Συνέλευση, μετά την ένταξή του στην κοινοπραξία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου EUNICE τον περασμένο Σεπτέμβριο, συμμετείχε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το τριήμερο 14 – 16 Δεκεμβρίου.

Η Αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, κ. Ευθαλία (Έλια) Χατζηγιάννη και ο Πρόεδρος του Τμήματος ΗΜΜΥ, καθηγητής Νικόλαος Βώρος,  εκπροσώπησαν το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Γενική Συνέλευση των δέκα εταίρων του EUNICE, που πραγματοποιήθηκε στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Cottbus του Βραδεμβούργου στη Γερμανία.

Ως νέο μέλος, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, όπως επίσης το Πολυτεχνικό Ινστιτούτο του Βιζέου (Πορτογαλία) και το Πανεπιστήμιο του Κάρλσταντ (Σουηδία), συμμετείχε στις διαδικασίες της Συνέλευσης, η οποία είχε ως κεντρικό θέμα την επέκταση του έργου για μία τετραετία, μέσα από νέο κύκλο χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις κοινοπραξίες ευρωπαϊκών πανεπιστημίων.

Έχοντας ήδη χαράξει μία επιτυχημένη πορεία, με πλήθος δράσεων και σημαντικών αποτελεσμάτων προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός συμπαγούς δικτύου ακαδημαϊκών ιδρυμάτων με οφέλη για τους φοιτητές, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό των πανεπιστημίων – μελών, το EUNICE προετοιμάζεται για μία ακόμα πιο δυναμική συνέχεια, με την ενεργό συμμετοχή, μεταξύ άλλων, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που αναμένεται να εμπλακεί σε πακέτα εργασίας κομβικά για τις προσφερόμενες δραστηριότητες σε φοιτητές ανά την Ευρώπη και για την εξωστρέφεια του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.

Το καλωσόρισμα από τους επτά κεντρικούς εταίρους της κοινοπραξίας ήταν θερμό, η προετοιμασία εντατική και η ανταλλαγή απόψεων ιδιαίτερα γόνιμη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το EUNICE ήδη αποτελεί ξεχωριστή νομική, μη-κερδοσκοπική, οντότητα της Διεθνούς Ένωσης του Δικτύου Ευρωπαϊκής Κληρονομιάς (AISBL – International Association of the European Heritage Network).

EUNICE December 2022

Εκδήλωση Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, μετά τη σημαντική διεθνή αναγνώριση που πραγματοποιήθηκε με την πιστοποίηση του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος από τον Διεθνή Οργανισμό Επαγγελματιών Λογιστών-Ελεγκτών (ASSOCIATION OF CHARTERED CERTIFIED ACCOUNTANTS – ACCA), σας προσκαλεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:30 – 15:30 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στον Κόμβο Αντικαλάμου, Καλαμάτα

 

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ    ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΖΕΝΕΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΚΙΑΡΤΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΚΙΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΕΣΥ
ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
ΛΕΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΕΣΒΥΣ Ε.Τ.
ΜΑΡΤΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ΝΤΑΓΙΟΥΚΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
ΞΑΝΘΕΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
ΡΟΓΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΜΠ
ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΤΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΑΝ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΚΠΑ
ΦΑΡΑΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες