ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
                                                                       

 

Athanasios Katsis 2

Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες

Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Πανεπιστήμιο σας πια!

Σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας. Εργαστήκατε σκληρά, με αφοσίωση και συνέπεια σε αυτό που επιλέξατε. Εκείνο όμως που θεωρούμε ότι θα είναι μία δεύτερη επιτυχία για εσάς, είναι να αγαπήσετε τις σπουδές σας και να τις ολοκληρώσετε με ενδιαφέρον και αναζητήσεις έτσι ώστε τελειώνοντας να είστε έτοιμοι να τις χρησιμοποιήσετε και να τις αξιοποιήσετε δημιουργικά. Αυτό είναι από τους κεντρικούς στόχους του Ιδρύματος που παρά τις δυσκολίες της πανδημίας συνεχίζει δυναμικά να στηρίζει τα μέλη της κοινότητάς του. Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, πλέον στην τρίτη δεκαετία λειτουργίας του, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο δυναμικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα στην Ελληνική περιφέρεια με καινοτόμα έρευνα έτοιμο να σας μυήσει στον κόσμο των επιστημών ώστε και εσείς να συμβάλετε στην επιστημονική έρευνα και στην παραγωγή νέας γνώσης.

Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα είναι δίπλα σας στα όποια προβλήματα ανακύψουν στη διάρκεια των σπουδών σας. Θα είμαστε εδώ για να συζητάμε και να βρίσκουμε λύσεις.

Σας εύχομαι να απολαύσετε το ταξίδι της γνώσης το οποίο μόλις ξεκινάτε!

Με εκτίμηση,

   Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

        Καθηγητής Αθανάσιος Κατσής

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
 

 

 

WorldData UOP 

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες