ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
                                                                       

IMG-694f55fd19a6b6d0e5cc1d5a32096dec-V.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 18/11/2021

Μνημόνιο συνεργασίας Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη, στις 18 Νοεμβρίου 2021, μεταξύ της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Αθήνα.

Στόχος του Μνημονίου είναι η συνεργασία των δύο μερών μέσω της συμμετοχής σε ερευνητικά, αναπτυξιακά και εκπαιδευτικά προγράμματα, η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και η υλοποίηση δράσεων για την επίτευξη στρατηγικών στόχων προς αμοιβαίο όφελος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Ακαδημαϊκής Κοινότητας. Συνεργασία η οποία θα αποδώσει πολύτιμες συνέργειες, πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα και οικονομίες κλίμακας στο κρίσιμο πεδίο της περιφερειακής και τοπικής ανάπτυξης και θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην αναβάθμιση της επιχειρηματικής λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Το Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν, ο   Διευθύνων Σύμβουλος ΕΕΤΑΑ  Δρ Σπύρος Σπυρίδων και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθηγητής κ. Αθανάσιος Κατσής .

Στην υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας παρών ήταν και, ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ κ. Δημήτρης Μαραβέλιας καθώς και ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Αλεξόπουλος.

 

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες