ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
                                                                       

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία η ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Elite

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών - Γυναικών Elite. Για τέσσερις ημέρες από την Πέμπτη 16/12 έως την Κυριακη 19/12   η Πυγμαχία ήταν το επίκεντρο της Μεγαλόπολης και άπαντες απόλαυσαν σπουδαίους αγώνες και υψηλό θέαμα.

Τους αγώνες που συνδιοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας (ΕΟΠ) με το Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τον Δήμο Μεγαλόπολης, παρακολούθησε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης,ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Θανάσης Χριστογιαννόπουλος,ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, Παναγιώτης Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Χάρης Μαριόλης ο Δήμαρχος Γορτυνίας, Στάθης Κούλης, και τον επικεφαλής του τομέα αθλητισμού της ΝΔ, Παναγιώτη Βαλασόπουλο, μα και πλήθος κόσμου.

Το Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προσφέροντας τις "υπηρεσίες" του, με αφορμή το Μνημόνιο Συνεργασίας που έχει υπογράψει με την ΕΟΠ, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι όχι μόνο φέρνει εις πέρας ότι αναλαμβάνει μα ανεβάζει ακόμα πιο ¨ψηλά τον πήχη" οργανωτικά και επιστημονικά.

Μπορείτε να ξαναπαρακολουθήσετε τους αγώνες στο κανάλι μας στο Youtube:

Sport_Management_LAB University_of_Peloponnese

https://www.youtube.com/channel/UCesQsSSVFMzHbjeq3d775jQ

IMG 5129   269734219 10158035359961637 2078944183515023776 n

 

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 
    SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες