ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
                                                                       

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Κουκούλι (Πάτρα) πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Στην τελετή ορκίσθηκαν και απονεμήθηκαν πτυχία σε 118 αποφοίτους του Τμήματος.

Διαδοχικά χαιρέτισαν τους αποφοίτους ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιος Κατσής, η Κοσμήτορας της Σχολής Μηχανικών Αγγελική Παπαλού, ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Στέφανος Τσινόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marine Energy Solutions Διονύσιος Χριστοδουλόπουλος. Όλοι τους ευχήθηκαν στους απόφοιτους ένα λαμπρό μέλλον και μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, αντάξια των προσπαθειών, των ονείρων και των προσδοκιών τους.

Τον όρκο της καθομολόγησης διάβασε ο πρώτος σε βαθμολογία του πτυχίου κ. Μενούνος Παναγιώτης.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Αναπληρωτής Καθηγητής Στέφανος Τσινόπουλος ευχαρίστησε τους επίσημους προσκεκλημένους για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στην Τελετή Καθομολόγησης των αποφοίτων και επισήμανε ότι η ακαδημαϊκή κοινότητα του Τμήματος θα συνεχίσει να εργάζεται άοκνα για την υπηρέτηση των αποστολών του Τμήματος, η βασικότερη των οποίων είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης αιχμής στο γνωστικό αντικείμενο του Μηχανολόγου Μηχανικού, με απώτερο σκοπό οι απόφοιτοι του Τμήματος να έχουν την απαραίτητη γνώση, κρίση και δεξιότητες ώστε να συμβάλουν στην ανάπτυξη επιχειρήσεων και οργανισμών.

Προκειμένου να τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις από τα ισχύοντα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του CoVID-19, στην αίθουσα του αμφιθέατρου εισήλθαν μόνο οι απόφοιτοι, ενώ οι συγγενείς και οι φίλοι τους είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την τελετή σε ζωντανή μετάδοση, είτε μέσω της γιγαντοοθόνης που είχε εγκατασταθεί στο αίθριο εκτός του αμφιθεάτρου, είτε μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=2EgmL_YZM1A, όπου παραμένει διαθέσιμη.

281221 img1

281221 img2

281221 img3

281221 img4

281221 img5

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 
    SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες