ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
                                                                       

210222 dt

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου μέσω του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για ΑμεΑ» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού και του Εργαστηρίου Εθελοντισμού στον Αθλητισμό στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και ακολουθώντας πολιτικές ESG (Environmental Social Governance) αναπτύσσει τη συνεργασία του με την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α). Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022, παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητή Αθανασίου Κατσή και του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Χάρη Περδίκη επιβεβαιώθηκε η κοινή θέληση υλοποίησης αναπτυξιακών δράσεων που θα δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία για την κοινωνία, τον αθλητισμό και την εκπαίδευση.

Ως πρώτη δράση οριοθετήθηκε η προσφορά του Πανεπιστημίου στη Σχολή Προπονητών Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο Γ΄ Κατηγορίας, με τη χρήση της εκπαιδευτικής διαδικτυακής πλατφόρμας του αλλά και την αρωγή του έμπειρου και καταρτισμένου εκπαιδευτικού προσωπικού που διαθέτει το Πανεπιστήμιο. Τα δύο μέρη δεσμεύτηκαν να συναντηθούν ξανά στο άμεσο μέλλον προκειμένου να καταρτίσουν ένα αναλυτικό πλάνο συνεργασίας το οποίο θα προβλέπει, μεταξύ άλλων, κοινές επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις, συνδιοργάνωση αθλητικών γεγονότων, και συμμετοχή φοιτητών του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού – μέσω της πρακτικής τους άσκησης – στα αθλητικά και διοικητικά δρώμενα της Ομοσπονδίας.

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 
    SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες