ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολές-Τμήματα
                                                                       
Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ανήκει στη Σχολή Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και η έδρα του βρίσκεται στην Καλαμάτα.

Έχει ως αποστολή να εφοδιάσει τους φοιτητές με τις γνώσεις που είναι αναγκαίες για την ανάπτυξη μιας επιτυχημένης επαγγελματικής σταδιοδρομίας, μέσα από την υλοποίηση ενός σύγχρονου Προγράμματος Σπουδών το οποίο έχει σχεδιαστεί με βάση τα πρότυπα Ελληνικών και Διεθνών αντίστοιχων Πανεπιστημιακών Τμημάτων και καλύπτει πλήρως τα επιστημονικά πεδία της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής. Τα μαθήματα καλύπτουν γνωστικά αντικείμενα όπως Λογιστική, Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Ανάλυση, Στατιστική-Μαθηματικά, Σύγχρονες εξελίξεις στις Αγορές Χρήματος και Κεφαλαίου, Δίκαιο των Συναλλαγών, Αρχές οικονομικής.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι πτυχιούχοι του Τμήματος, διαθέτουν όλες εκείνες τις γνώσεις που θα τους επιτρέψουν είτε να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο, είτε να εργασθούν ως στελέχη του ιδιωτικού ή του δημοσίου τομέα είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες (π.χ. Λογιστές, Κοστολόγοι, Φοροτεχνικοί, Ελεγκτές, Οργανωτές Λογιστηρίων και Οικονομικών Υπηρεσιών, Χρηματοοικονομικοί Σύμβουλοι - Αναλυτές, Εκπαιδευτικοί).

Το Τμήμα παρέχει δύο (2) ανταγωνιστικά σε εθνικό επίπεδο και υψηλής ζήτησης Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης σε τομείς αιχμής (Διοίκηση, Λογιστική, Χρηματοοικονομικά). Πιο συγκεκριμένα:

α) Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Λογιστική και Χρηματοοικονομική «Master  Accounting and Finance» (macc.uop.gr)

β) Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση και στον Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό για Στελέχη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα «Executive MBA in Financial Planning» (http://emba.uop.gr/).

   

Πρόεδρος
Οδυσσέας Σπηλιόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής

Γραμματεία
Διεύθυνση
Αντικάλαμος
Τ.Κ. 24100, Καλαμάτα
Τ: +30 27210 45151
Website: http://accfin.uop.gr
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Date

30 Μαΐου 2019

Tags

Τμήματα, Καλαμάτα

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 
    SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες