ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολές-Τμήματα
                                                                       
Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών

Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ιδρύθηκε με τον Νόμο 4610/2019. Ανήκει στη Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα την Πάτρα και διαθέτει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να εκπαιδεύσει τους φοιτητές του στην εφαρμοσμένη επιστήμη του πολιτικού μηχανικού σε όλο το εύρος του αντικειμένου. Οι σπουδές στο Τμήμα θα καταστήσουν τον απόφοιτο ικανό να συμμετάσχει ενεργά στην παραγωγική διαδικασία της χώρας στους τομείς των δομοστατικών, υδραυλικών και συγκοινωνιακών έργων με ευθύνη και σεβασμό στο περιβάλλον. Οι εγκαταστάσεις του Τμήματος βρίσκονται σε ειδυλλιακό περιβάλλον στην περιοχή Κουκούλι της Πάτρας. Το Τμήμα είναι πλήρως εξοπλισμένο με σχεδιαστήρια, υπολογιστικά κέντρα, εργαστήρια και αίθουσες διδασκαλίας. Στους φοιτητές διατίθενται καταλύματα στην φοιτητική εστία και σίτιση.

 

Πρόεδρος
Ειρήνη Βγενοπούλου Καθηγήτρια

Γραμματεία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610369279/ 2610369280
Διεύθυνση
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών
Μεγ.Αλεξάνδρου 1
26334, Πάτρα
Ιστότοπος: http://civil.uop.gr/
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Date

30 Μαΐου 2019

Tags

Τμήματα, Πάτρα

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 

 logo eunice

EUNICE - ΠΑΠΕΛ

  SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες