ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολές-Τμήματα
                                                                       
Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας

Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας

            

Η Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας   είναι εγκατεστημένη στην πόλη της Τρίπολης. Εποπτεύει και συντονίζει τη λειτουργία τεσσάρων Τμημάτων, του τμήματος  Οικονομικών Επιστημών , του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων και του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών με έδρα την Τρίπολη αποτελεί ένα σύγχρονο ακαδημαϊκό κέντρο, που προάγει την ακαδημαϊκή γνώση και την επιστημονική έρευνα και εφαρμογή στους τομείς που άπτονται της Οικονομικής Επιστήμης και Πολιτικής.

Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών με έδρα την Τρίπολη  έχει ως αποστολή την καλλιέργεια της επιστήμης πληροφορικής, των υπολογιστικών συστημάτων επεξεργασίας και μετάδοσης πληροφοριών, καθώς και των εφαρμογών αυτών για την κατάρτιση επιστημόνων για τις ανάγκες της οικονομίας, της έρευνας, της βιομηχανίας και της εκπαίδευσης.

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, προσφέρει ένα σύγχρονο προπτυχιακό πρόγραμμα διάρκειας 4 ετών, το οποίο συνδυάζει την επιστημονική γνώση της Διοικητικής Επιστήμης, της Οικονομικής Επιστήμης και της Τεχνολογίας με σκοπό να να προετοιμάσει εξειδικευμένα στελέχη, ικανά να λαμβάνουν αποτελεσματικές αποφάσεις, προς όφελος του κράτους, της επιχείρησης και της οικονομίας, χρησιμοποιώντας το σύγχρονο περιβάλλον μεθόδων λήψης αποφάσεων, τεχνολογίας και εφαρμογών, καθώς και να καλλιεργήσει και να προάγει την ακαδημαϊκή γνώση και την επιστημονική έρευνα και εφαρμογή στις σχετιζόμενες γνωστικές περιοχές.

Το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων με έδρα την Σπάρτη. Ο βασικός στόχος του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων είναι να παρέχει θεμελιώδεις και εξειδικευμένες γνώσεις στην επιστήμη και τεχνολογία των σύγχρονων υπολογιστικών και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα σπουδών στοχεύει στους τομείς του υλικού και λογισμικού των ηλεκτρονικών υπολογιστών, της επιστήμης της πληροφορικής, των πληροφοριακών και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, της επεξεργασίας σήματος, των δικτύων και των υπηρεσιών διαδικτύου. Οι απόφοιτοι του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων έχουν τα ίδια καθιερωμένα επαγγελματικά δικαιώματα με τους αποφοίτους Τμημάτων Πληροφορικής ή Επιστήμης Υπολογιστών.

      

Κοσμήτορας
Βασιλάκης Κωνσταντίνος  Καθηγητής

Γραμματεία
Διεύθυνση:
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Οδός Ακαδημαϊκού Γ. Κ. Βλάχου
Τ.Κ. 22100, Τρίπολη
Τ: +30 2710372293

 

 


 

Date

24 Μαΐου 2019

Tags

Σχολές, Τρίπολη

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 

 logo eunice

EUNICE - ΠΑΠΕΛ

  SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες