ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολές-Τμήματα
                                                                       
Τμήμα Θεατρικών Σπουδών

Τμήμα Θεατρικών Σπουδών

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Σας καλωσορίζω στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και σας συγχαίρω για την επιτυχία σας.

Το Τμήμα μας υπηρετεί τη μελέτη του θεάτρου, πλαισιωμένης με μαθήματα γενικής υποδομής στις τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες, με στόχο την επαρκή κατάρτιση των φοιτητριών και φοιτητών μας σε θεωρητικό και καλλιτεχνικό επίπεδο. Συνδυάζει, έτσι, καταστατικά την επιστημονική γνώση με την καλλιτεχνική πράξη τόσο στις πτυχιακές και όσο και τις μεταπτυχιακές σπουδές που προσφέρει.

Το Πρόγραμμα Σπουδών περιέχει σύγχρονα ερευνητικά αντικείμενα και  καλλιτεχνικά ερεθίσματα σε συμφωνία με τις εκπαιδευτικές και επιστημονικές τάσεις διεθνώς,  ενώ παρέχονται, επίσης,  ευκαιρίες  εμπλουτισμού των σπουδών σας μέσω των προγραμμάτων διεθνούς κινητικότητας, πρακτικής άσκησης και των ποικίλων συνεργασιών του Τμήματος.

Είναι σημαντικό ότι το Πρόγραμμα του Τμήματός μας πρόσφατα αξιολογήθηκε από εξωτερικούς κριτές και πιστοποιήθηκε από την ΑΔΙΠ ως πλήρως συμμορφούμενο με τα διεθνή ακαδημαϊκά πρότυπα. Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε με την εργασία των  έγκριτων διδασκόντων μας, του άξιου προσωπικού μας και  βέβαια με τη δική σας συμβολή.

Οι διδάσκοντες και το προσωπικό του Τμήματος μεριμνούμε, ώστε οι σπουδές σας να σας προσφέρουν δυνατότητες εκπλήρωσης των προσδοκιών σας, επιστημονικών και  καλλιτεχνικών, και να σας ανοίξουν  ορίζοντες όχι μόνον επαγγελματικούς, αλλά,  επίσης, προσωπικής ανάπτυξης, εμπειρίας και κοινωνικής αλληλεπίδρασης.

Σας εύχομαι  να επιτύχετε στις σπουδές σας και να μεταδώσετε ως πολίτες τις αξίες της επιστημονικότητας, της δημιουργικότητας και της συλλογικότητας που  καλλιεργεί το Τμήμα μας!


Αγγελική Σπυροπούλου
Καθηγήτρια

Πρόεδρος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών
του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

 

Πρόεδρος
Aγγελική Σπυροπούλου, Καθηγήτρια

Γραμματεία
Βασιλέως Κωνσταντίνου 21 & Τερζάκη - Ναύπλιο - 21100
Website: http://ts.uop.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: (+30)2752096129,127,130,131 

 

 

Date

05 Ιουνίου 2019

Tags

Τμήματα, Ναύπλιο

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 
    SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες