ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολές-Τμήματα
                                                                       
Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής

Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής

Το Τμήμα μας είναι αφοσιωμένο στους φοιτητές του και το κοινό καλό. Δύναμη μας, οι άνθρωποι μας. Αξίες μας, η ακαδημαϊκότητα, η συλλογικότητα, η επιμέλεια, η αξιοκρατία. Εμψυχώνουμε την αριστεία στη διδασκαλία, τη γνώση και την έρευνα με καθολική φοιτητική συμμετοχή και σφαιρική αξιολόγηση. Διαμορφώνουμε κριτικά σκεπτόμενους επιστήμονες, διαπλάθουμε συνειδητοποιημένα δημοκρατικούς πολίτες. Προσφέρουμε σύγχρονες διεπιστημονικές προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές που συνδυάζουν διεθνή επιστημονική αναγνώριση και επαγγελματική προοπτική. Τα γνωστικά αντικείμενα της Κοινωνικής και της Εκπαιδευτικής Πολιτικής είναι οι γνωστικοί αιμοδότες που διαμορφώνουν κυβερνητικές αποφάσεις για ατομική και κοινωνική ευημερία. Τα συστήματα κοινωνικών και εκπαιδευτικών πολιτικών είναι τα οργανωμένα πλαίσια συλλογικής δράσης που επηρεάζουν μοίρες ανθρώπων για δικαιότερη ευημερία. 

Αυτά υπηρετούμε.

 

Πρόεδρος
Δημήτρης Βενιέρης Καθηγητής

Γραμματεία
Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη Τ.Κ. 20100 Κόρινθος
Τηλέφωνα: 2741074991, 2741074992, 2741074993, 2741074994
Website: http://dsep.uop.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Date

24 Μαΐου 2019

Tags

Τμήματα, Κόρινθος

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 
    SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες