ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολές-Τμήματα
                                                                       
Τμήμα Φιλολογίας

Τμήμα Φιλολογίας

Πρώτιστη μέριμνα του Τμήματος Φιλολογίας είναι η διασφάλιση παροχής υψηλότατου επιπέδου σπουδών, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών, στους φοιτητές του τόσο στον τομέα της θεωρητικής εξειδίκευσης όσο και στους εξίσου σημαντικούς τομείς της πρακτικής και της έρευνας.  Ειδικότερα, το Τμήμα Φιλολογίας μέσα από ένα ευρύτατο φάσμα δράσεων και εκδηλώσεων, καθώς επίσης μέσα από την αξιοποίηση άρτιων υλικών υποδομών και τεχνολογικών βοηθημάτων, στοχεύει στην πολύπλευρη επιστημονική εκπαίδευση των σπουδαστών σε όλες τις εκφάνσεις του ελληνικού και ρωμαϊκού πολιτισμού.  Επιπροσθέτως, συστηματικές προσπάθειες καταβάλλονται προς την κατεύθυνση της διεύρυνσης των γλωσσικών και ερμηνευτικών οριζόντων των φοιτητών, ιδίως μέσω της διοργάνωσης έγκυρων μεταπτυχιακών προγραμμάτων, της ίδρυσης ερευνητικών κέντρων και γενικότερα της ενίσχυσης των σχέσεων του Τμήματος Φιλολογίας με τη διεθνή επιστημονική κοινότητα.

 

Πρόεδρος
Ελένα Κουτριάνου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

Γραμματεία
Ανατολικό Κέντρο - Παλαιό Στρατόπεδο Καλαμάτα, 24100
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: +3027210 - 65115, 65102, 65106
Website: http://phil.uop.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Date

30 Μαΐου 2019

Tags

Τμήματα, Καλαμάτα

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 
    SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες