ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσία στον Τύπο
                                                                       
Mε κάθε τυπικότητα επισημοποίησαν την από καιρού δρομολογημένη συνεργασία τους την Παρασκευή 29.10.21 η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου μέσω της, Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ), και μέσω του Εργαστηρίου Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής. υπογράφοντας το μεταξύ τους Μνημόνιο Συνεργασίας, στην έδρα της Ελληνικής Ομοσπονδίας.
 
 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, με κύριο στόχο της την ανάπτυξη του αθλήματος της πυγμαχίας, αποσκοπεί μέσα από το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στον σχεδιασμό και την οργάνωση δραστηριοτήτων για τη ανάδειξη του αθλήματος, καθώς και την ενίσχυση της επιστημονικής συνεργασίας.

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ), και μέσω του Εργαστηρίου Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής, θα έχουν τον ενεργό και δύσκολο ρόλο να αναδείξουν και βελτιώσουν τις αρετές της πυγμαχίας. Το Μνημόνιο Συνεργασίας συνυπέγραψαν από πλευράς της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρός Χαρίλαος Μαριόλης και ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, Τάκης Αλεξόπουλος.

ΕΟΠ

 

 

«Είμαστε διπλά χαρούμενοι γι’ αυτή τη συνεργασία. Το γεγονός ότι το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου εμπιστεύεται την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις έρευνές της μας τιμά ιδιαίτερα. Παράλληλα θεωρώ ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει άμεσα και τους Έλληνες αθλητές, όπου θα μπορέσουν να βελτιώσουν άμεσα τις επιδόσεις τους, που θα είναι βασισμένες σε επιστημονικές μελέτες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τον κ. Αλεξόπουλο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠ Χάρης Μαριόλης.

 

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 
    SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες