ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτροπή Ερευνών
 

Η παροχή σύγχρονης και ποιοτικής εκπαίδευσης σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη δημιουργία νέας γνώσης μέσα από την προαγωγή της βασικής και εφαρμοσμένης επιστημονικής έρευνας. Η ερευνητική δραστηριότητα του Πανεπιστημίου βασίζεται στην υψηλή ποιότητα του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού του, στις κατάλληλες εργαστηριακές υποδομές, και στις συνεργασίες που έχουν αναπτυχθεί στον ελληνικό και διεθνή χώρο.
Ενδεικτικά, από τα στοιχεία του ΕΚΤ για την περίοδο 2008-2012 (πηγή http://report04.metrics.ekt.gr/el/chapter4.3) φαίνονται οι δείκτες απήχησης, οι δημοσιεύσεις με υψηλή απηχήση και οι περιοχές αριστείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

EΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ - Δικτυακός Τόπος

             

   

             
         
   
         
         

uop logo pelopas  Επιτροπή Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΡ. ΣΤΑΥΡΟΥ 28 & ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ

ΤΡΙΠΟΛΗ 22131

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ: 2710230000

ONLINE ΠΑΡΟΥΣΙΑ

images 2  images 4 images 7

 

 

Copyright © 2018. Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Διεύθυνση Πληροφορικής

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες