ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Cisco Networking Academy - Ακαδημία CISCO
                                                                       

netacadΗ Ακαδημία CISCO του Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αποτελεί τμήμα του παγκόσμιου Πρόγραμμα Ακαδημιών Δικτύωσης CISCO.

Η Ακαδημία CISCO χρησιμοποιεί παραδοσιακές αλλά και εξ αποστάσεως μεθόδους διδασκαλίας προκειμένου να επιμορφώσει τους φοιτητές της σε θέματα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Τα προγράμματα που είναι διαθέσιμα από την Ακαδημία CISCO του Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου είναι τα ακόλουθα:

  • IT Essentials, το οποίο καλύπτει βασικές δεξιότητες σχετικές με υπολογιστές και δίκτυα.
  • CCNA routing and switching, το οποίο αναπτύσσει τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για εργασίες που σχετίζονται με δικτύωση υπολογιστών, συσκευών και λοιπών διατάξεων.
  • CCNA security, το οποίο σας προετοιμάζει για να σχεδιάσετε, υλοποιήσετε και να υποστηρίξετε την ασφάλεια σε δικτυωμένες συσκευές.

Επικοινωνία:

phone +30 2710372276 

e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

fax +30 2710372275

 

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 

 logo eunice

EUNICE - ΠΑΠΕΛ

  SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες