ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολή Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής
                                                                       

Η Σχολή Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής  αποτελείται από δύο Τμήματα: το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού και το Τμήμα Νοσηλευτικής. 

Η ίδρυση της Σχολής αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και συμβάλει  στην καλλιέργεια της Ανθρωπιστικής Συνείδησης.

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, μοναδικό πανεπιστημιακό τμήμα στην Ελληνική επικράτεια το οποίο θεραπεύει και εξελίσσει ένα νέο επιστημονικό κλάδο για τα Ελληνικά δεδομένα, αυτόν της οργάνωσης και διαχείρισης του αθλητισμού (Sport Management)

Το Sport Management είναι μια από τις νέες και ταχύτατα εξελισσόμενες ειδικότητες σε διεθνές επίπεδο.

Το Τμήμα  Νοσηλευτικής ξεχωρίζει για τις υψηλού επιπέδου σπουδές που παρέχει καθώς και για το αξιόλογο ερευνητικό έργο που διεξάγει. Η δύναμη και η υπεροχή του Τμήματός προέρχονται από τα ευέλικτα και σύγχρονα προγράμματα διδασκαλίας και αποσκοπεί στην προβολή και αξιοποίηση των Νοσηλευτικών μεθόδων και τεχνικών προαγωγής και διασφάλισης της ποιότητας ζωής στην υγεία και τη νόσο, δηλαδή στην ολιστική και ανθρωποκεντρική φροντίδα υγείας (πρόληψη, θεραπεία, αποκατάσταση) του υγιούς ή ασθενούς ατόμου, της οικογένειας, της ομάδας και της κοινότητας.

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 
    SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες