ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φοιτητική Εστία Καλαμάτας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

estia kalamata

Η Φοιτητική Εστία Καλαμάτας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θεμελιώθηκε σε οικόπεδο το οποίο παραχώρησε ο Δήμος Καλαμάτας το έτος 1996.

Βρίσκεται στην Ανατολική πλευρά της πόλης της Καλαμάτας. Διαθέτει 232 κλίνες.

Οι 197 κλίνες διατίθενται σε προπτυχιακούς φοιτητές αποκλειστικά του Ιδρύματος μας. Οι άλλες 34 για μεταπτυχιακούς, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές άλλων ακαδημαϊκών ή ερευνητικών ιδρυμάτων της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, στο πλαίσιο κοινών προγραμμάτων σπουδών, κοινών ερευνητικών προγραμμάτων ή προγραμμάτων ανταλλαγής ERASMUS,επισκεπτών καθηγητών και προσκεκλημένων επιστημόνων, στο πλαίσιο προγραμμάτων ανταλλαγών και συνεργασίας με άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς.

Στη Φοιτητική Εστία λειτουργεί αντιπροσωπευτικό εποπτικό όργανο με την επωνυμία “ΕΦΟΡΕΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ  ΕΣΤΙΑΣ”.

Τα κριτήρια για την επιλογή των οικότροφων είναι εισοδηματικά και κοινωνικά. Οι αιτήσεις εισδοχής για τους παλαιούς φοιτητές  γίνονται με απόφαση της Eφορείας στο τέλος Ιουνίου ενώ για τους νεοεισαχθέντες γίνονται ταυτόχρονα με την εγγραφή τους. Η Φοιτητική Εστία φυλάσσεται όλο το 24ωρο.

 

Προσωπικό Φοιτητικής Εστίας Καλαμάτας:
Δημήτριος Αβραμόπουλος: Υπεύθυνος
Γεώργιος Ορφανός: Υπάλληλος
Φράγκος Λυμπέρης: Υπάλληλος

Τηλ. Επικοινωνίας: +302721080978,29654
Fax: 2721084286
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
          Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: http://foitmer.uop.gr/

 

 

 

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 

 logo eunice

EUNICE - ΠΑΠΕΛ

  SiG logo 2    

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες