ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιφερειακό Τμήμα Διεύθυνσης Σπουδών & Φοιτητικής Μέριμνας στην Καλαμάτα

merimna kalamata

Περιφερειακό Τμήμα της  Διεύθυνσης Σπουδών & Φοιτητικής Μέριμνας Καλαμάτας

To Περιφερειακό Τμήμα Διεύθυνσης Σπουδών & Φοιτητικής Μέριμνας Καλαμάτας υποστηρίζει το εκπαιδευτικό έργο των Σχολών και Τμημάτων, τις δραστηριότητες διά Βίου Μάθησης και τις διεθνείς ακαδημαϊκές συνεργασίες, συντονίζοντας θέματα κοινού ενδιαφέροντος σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Σπουδών & Φοιτητικής Μέριμνας και υπό την καθοδήγηση αυτής. Αποτελεί το σημείο αναφοράς, όσον αφορά στα θέματα μέριμνας των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, των υποψηφίων διδακτόρων καθώς και των μετακινούμενων βάσει των προγραμμάτων κινητικότητας φοιτητών επιμελούμενη των σχετικών διαδικασιών.  Επιμελείται των διαδικασιών που υποστηρίζουν την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του Πανεπιστημίου. Αποτελεί το σημείο αναφοράς εξωτερικών παραγόντων όταν απευθύνονται στο Ίδρυμα για θέματα σπουδών. Οι αρμοδιότητες εξειδικεύονται με αποφάσεις των Διευθύνσεων και εγκρίνονται από το Πρυτανικό Συμβούλιο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Σίτιση
  • Στέγαση
  • Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα
  • Υποτροφίες
  • Υγειονομική περίθαλψη (παροχή πρώτων βοηθειών, συμβουλευτική προαγωγής σωματικής-ψυχικής υγείας, διοργάνωση εκδηλώσεων-δράσεων)
  • Θέματα Φοιτητικής Εστίας Καλαμάτας
  • Υποστήριξη φοιτητών στις σπουδές τους σε θέματα Πρακτικής Άσκησης Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας.
  • Υπηρεσίες Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων Erasmus & Διεθνών Σχέσεων
  • Αθλητικές Δράσεις
  • Υποστήριξη ΑμεΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταχυδρομική Διεύθυνση:
Περιφερειακό Τμήμα Διεύθυνσης Σπουδών & Φοιτητικής Μέριμνας Καλαμάτα Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Αντικάλαμος Μεσσηνίας τκ 24100

Τηλεφωνική επικοινωνία:
Σίτιση-Στέγαση:  2721045346, 2721045345
Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: 2721045345
Υγειονομική Περίθαλψη: 2721045190, 
Φοιτητική Εστία Καλαμάτας: 2721080978,    2721029654
Προγράμματα κινητικότητας Erasmus+: 2721045171     2721045190
Θέματα Πρακτικής Άσκησης Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας: 2721045343, 2721045344

Ηλεκτρονική αλληλογραφία
Σίτιση-Στέγαση:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υγειονομική περίθαλψη:: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,
Φοιτητικής Εστίας Καλαμάτας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Προγράμματα κινητικότητας  Erasmus+: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Θέματα Πρακτικής Άσκησης Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(09-02-2022) Διεύθυνσης Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, Γραφείο  Erasmus+   «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΆΣΚΗΣΗ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΈΤΟΣ 2022/23» http://erasmus.uop.gr/

(09-05-2022) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΙΤΗΣΗ-ΦΕΚ-ΓΙΑ-ΤΙΣ-ΕΣΤΙΕΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

Ιστοσελίδα: http://foitmer.uop.gr/

 

         

         

  

 μοδιπ3    DIAGONISMOI2    
 banner diavgeia   εντυπα     επιτροπή
baner 2  

 

 

WorldData UOP 

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies
Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες