2η ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων «SUB1.1 Συμπράξεις Ερευνητικής Αριστείας – ΣΕΑ»

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Μαρτίου
Image
Διευκρίνιση για το διαγωνισμό 4/2024

 

Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε από τη συνημμένη Προκήρυξη υλοποίησης των ερευνητικών έργων στο πλαίσιο του έργου "SUB1.1 Συμπράξεις Ερευνητικής Αριστείας – ΣΕΑ» που θα χρηματοδοτηθούν μέσω Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, Εθνικού ΠΔΕ και Ιδιωτικής Συμμετοχής.

Το έργο «Συμπράξεις Ερευνητικής Αριστείας - ΣΕΑ» απευθύνεται σε συμπράξεις μεταξύ Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) και ιδιωτικών επιχειρήσεων. Σκοπός του είναι η υποστήριξη της δημιουργίας κοινοπραξιών ερευνητικών ομάδων με αντικείμενο την ανάπτυξη καινοτόμων, διεθνώς ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών Έρευνας & Ανάπτυξης, με έμφαση σε τομείς τεχνολογίας αιχμής.
Ως ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των Αιτήσεων Χρηματοδότησης στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) (www.ependyseis.gr/mis) ορίστηκε  η 16η/2/2024 και ώρα 12:00 με καταληκτική ημερομηνία η 5η/4/2024 και ώρα 15:00.
Παρακαλείσθε όπως αποστείλετε τις προτάσεις σας στη Γραμματεία της Ε.Ε. για έγκριση κατά τη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 02/04/2024 υποβάλλοντας μέχρι την Κυριακή 31/03/2024 το έντυπο έγκρισης υποβολής πρότασης προσαρμοσμένο με τα γενικά στοιχεία της Σύμπραξης.