Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Πανεπιστημιακής Συμμαχίας EUNICE

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Απριλίου

 

Image
Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση της EUNICE

 

Πελοπόννησος, 26 Απριλίου 2024 
 

Η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Πανεπιστημιακής Συμμαχίας EUNICE πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 23 και 24 Απριλίου 2024 στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Βρανδεμβούργου, στην πόλη Κότμπους (Γερμανία). Στη συνέλευση συμμετείχαν εκπρόσωποι και μέλη του διοικητικού και ακαδημαϊκού προσωπικού των δέκα μελών της Συμμαχίας οι οποίοι συνεργάστηκαν σε θέματα στρατηγικής και περαιτέρω διασύνδεσης των Πανεπιστημίων EUNICE.  

Το Πανεπιστημίου Πελοποννήσου εκπροσωπήθηκε από τον Πρύτανη, Καθηγητή Αθανάσιο Κατσή, την Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Καθηγήτρια Ευθαλία Χατζηγιάννη, τον Αντιπρύτανη Οικονομικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Καθηγητή Ευστράτιο Τζιρτζιλάκη, τη Λέκτορα Αρετή Βογοπούλου και τους συνεργάτες του Πακέτου Εργασίας 3 του EUNICE: “Experiential Learning and Mobility”, κ. Αναστάσιο Λυμπερόπουλο και κα Κυριακή-Βασιλική Καλογεροπούλου.  

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν παράλληλες συνεδριάσεις σχετικά με θέματα διαχείρισης του έργου και των επιμέρους πακέτων εργασίας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιστημονική έρευνα (REUNICE), τη βιωματική μάθηση, την κινητικότητα (φυσική, εικονική και μικτή) και τη διαπολιτισμική εκπαίδευση.  

Η συνάντηση των δέκα μελών της Ευρωπαϊκής Πανεπιστημιακής Συμμαχίας EUNICE αποτέλεσε μία σημαντική ευκαιρία για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των μελών, καθώς και την ανάπτυξη νέων στρατηγικών στο πλαίσιο της Συμμαχίας.  

Περισσότερες πληροφορίες στον  παρακάτω σύνδεσμο: 

Γενική Συνέλευση Eunice, Cottbus (Γερμανία), στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Brandenbug [άνοιγμα σε νέα καρτέλα]
 

Image
Γενική συνέλευση Eunice
Image
Γενική ΣΥνέλευση Eunice

 

Ομάδα EUNICE Πανεπιστημίου Πελοποννήσου