uop logo

search 

 

Απονομή βραβείου Εξαίρετης Διδασκαλίας 2025 στον Καθηγητή Γεώργιο Ανδρειωμένο

Ανακοινώσεις

Απονομή βραβείου Εξαίρετης Διδασκαλίας 2025 στον Καθηγητή Γεώργιο Ανδρειωμένο
Ανακοινώσεις

Απονομή βραβείου Εξαίρετης Διδασκαλίας 2025 στον Καθηγητή Γεώργιο Ανδρειωμένο

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Μαρτίου
Image
Κατσής - Ανδρειωμένος

 

Το Βραβείο Εξαίρετης Διδασκαλίας 2025 στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου απονεμήθηκε την Τετάρτη 5-3-2025 στον Καθηγητή Νεοελληνικής Φιλολογίας και Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών και Πολιτισμικών Σπουδών, Γιώργο Ανδρειωμένο. Η τελετή απονομής έγινε στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Νικόλαος Γ. Πολίτης» της Σχολής στην Καλαμάτα.

Για τον τιμώμενο μίλησαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Καθηγητής Αθανάσιος Κατσής, η Πρόεδρος του Τμήματος Φιλολογίας, Καθηγήτρια Δήμητρα Δελή, και οι Αναπληρώτριες Καθηγήτριες Μαρίνα Γρηγοροπούλου και Τιτίκα Καραβία.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή του βραβείου στον Καθηγητή Γιώργο Ανδρειωμένο και την αντιφώνησή του.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και πλήθος φοιτητών και πολιτών.

 

Image
Βραβείο Εξαίρετης Διδασκαλίας Ανδρειωμένος