ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - Κοινά Μαθήματα ( Shared Courses)

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Οκτωβρίου

Νέα ευκαιρία παρακολούθησης Κοινών Μαθημάτων στο πλαίσιο του EUNICE

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΠΑΠΕΛ) στη Συμμαχία για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο EUNICE, δίνεται νέα ευκαιρία στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του ΠΑΠΕΛ να επιλέξουν μαθήματα που προσφέρονται από όλα τα Πανεπιστήμια της Συμμαχίας.

Στο σύνδεσμο https://eunice-university.eu/courses/  οι ενδιαφερόμενοι/ες  φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου μπορούν να  αναζητήσουν τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια παρακολούθησης στους αντίστοιχους οδηγούς σπουδών των μαθημάτων και να κάνουν αίτηση για κάθε μάθημα που τους ενδιαφέρει στο σχετικό πεδίο «Apply Now» κάθε μαθήματος από το site του EUNICE. Σημειώνεται ότι υπάρχουν προθεσμίες υποβολής αιτήσεων και περιορισμένες διαθέσιμες  θέσεις για τα περισσότερα μαθήματα, επομένως συνιστάται η έγκαιρη αναζήτηση και δέσμευση μιας θέσης.

Υπενθυμίζεται ότι τα προσφερόμενα κοινά μαθήματα (shared courses) εμπίπτουν σε διαφορετικούς τομείς σπουδών, αντλούν από την τεχνογνωσία 10 Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων και προσφέρονται στο σύνολο των φοιτητών/τριων EUNICE. Προκειμένου να ανταποκριθούν στις διαφορετικές ανάγκες, τα μαθήματα διεξάγονται στην Αγγλική γλώσσα  (ορισμένα και σε εθνικές γλώσσες όπως αναγράφεται στα  περιγράμματα των μαθημάτων)  ενώ γίνονται με σύγχρονες ή/και ασύγχρονες μορφές διδασκαλίας (μέσω του EUNICE Moodle).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Συντονίστρια Μαθημάτων EUNICE για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου είναι η Δρ. Αρετή Βογοπούλου, e-mail: a.vogopoulou@go.uop.gr